Medewerker Huishoudelijke Hulp

Locatie: Huizen
Functieomschrijving:
Docura Thuiszorg biedt Huishoudelijke ondersteuning in Midden Nederland. Wij werken cliëntgericht. Daarom vinden wij dat zaken vooral eenvoudig en persoonlijk geregeld moeten worden.
Ter versterking van ons team zoeken wij collega’s!

Wat ga je doen?
Als Huishoudelijke Hulp / Thuishulp kom je bij je cliënten thuis. De cliënten wonen allemaal bij jou in de wijk (fietsafstand).

Je ondersteunt de cliënt met alle voorkomende huishoudelijke taken. De meest voorkomende taken zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, toilet en badkamer reinigen. Ook periodieke taken kunnen aan de orde komen, zoals ramen lappen en de koelkast schoonmaken. Hierbij heb je oog voor de kwaliteit, maar ook de persoonlijke aandacht voor de cliënt.

Wie ben je?
Je kan zelfstandig huishoudelijke taken uitvoeren bij de cliënten thuis. Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Daarnaast ben je als medewerker van Docura Thuiszorg professioneel, flexibel en heb je een signalerende taak. Dit houdt in dat je veranderingen in de situatie van de cliënt tijdig in de gaten hebt en dit meldt bij de zorgcoördinator.

– Je houdt van aanpakken
– Affiniteit met de doelgroep
– Goede sociale vaardigheid
– Representatief
– Flexiblele werkhouding
– Signalerende kwaliteit
– Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Vind je het leuk om met mensen te werken? En heb je passie voor huishoudelijke ondersteuning? Dan kunnen wij je een leuke baan aanbieden:
– Salaris conform de CAO VVT
– Eindejaarsuitkering
– Pensioenregeling

Solliciteren? Vul hieronder het sollicitatieformulier in!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com