Vakantiewerk

Ben je op zoek naar een super toffe baan voor de zomervakantie? En wil je de weekenden vrij zijn en nog goed verdienen ook? kom ons versterken als Huishoudelijk Medewerker / Thuishulp!

Hoppa! lekker aan de bak!
Als Huishoudelijke Hulp / Thuishulp kom je bij je cliënten thuis. De cliënten wonen allemaal bij jou in de wijk (fietsafstand).

Je ondersteunt de cliënt met alle voorkomende huishoudelijke taken. De meest voorkomende taken zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, toilet en badkamer reinigen. Ook periodieke taken kunnen aan de orde komen, zoals ramen lappen en de koelkast schoonmaken. Hierbij heb je oog voor de kwaliteit, maar ook de persoonlijke aandacht voor de cliënt.

Maar wat moet ik kunnen?
Je kan zelfstandig huishoudelijke taken uitvoeren bij de cliënten thuis. Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Daarnaast ben je als medewerker van Docura Thuiszorg professioneel, flexibel en heb je een signalerende taak. Dit houdt in dat je veranderingen in de situatie van de cliënt tijdig in de gaten hebt en dit meldt bij de zorgcoördinator.

  • Je houdt van aanpakken
  • Goede sociale vaardigheid
  • Representatief
  • Flexiblele werkhouding
  • Signalerende kwaliteit
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Ik ben nu al enthousiast, maar wat verdiend het eigenlijk?
Ook dat komt zeker goed! Je verdiend minimaal 11,14 per uur. Ook krijg je uiteraard vakantiegeld en een eindejaarsuitkering!

Lijkt dit je wat? Vul dan snel hieronder het sollicitatieformulier in!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com