Allround ondersteuner M/V

Locatie: Hoevelaken

Functieomschrijving:
Als allround ondersteuner ondersteun je de zorgcoördinatoren bij het proces van de intake tot het beëindigen van de zorg. Je zorgt voor de continuïteit van de zorg bij de cliënten. Hierbij ondersteun je de zorgcoördinatoren bij het doen van (telefonische) intakes, cliëntevaluaties, verwerken van email, telefoonbeantwoording en alle voorkomende administratieve handelingen.

Tevens ondersteun je in alle voorkomende taken om alles op rolletjes te laten verlopen, je bent een echte officemanager. Zo zorg je er voor dat alle zorgovereenkomsten zijn verwerkt, regel je de VOG-aanvragen voor alle medewerkers en beheer je alle voorraden van kantoorartikelen.

Daarnaast ben je representatief voor het ontvangst van onze gasten. Je hebt een dienstverlenende en commerciële instelling. Om dit te realiseren werk je projectmatig, ben je creatief, ga je zelfstandig te werk en haal je alles uit de kast. Hierbij verlies je uiteraard de visie van de organisatie niet uit het oog.

Competenties
Klantgericht denken/empathisch vermogen
Verplaatsen in de klant.

Innovatief/Flexibel
Niet werken volgens vaste patronen. “Out of the box” denken. Aanpassen aan de omstandigheden; in onze branche bepaalt de overheid de kaders.

Commercieel denken
Klant is koning, maar het moet wel financieel haalbaar zijn. We hebben te maken met subsidie vanuit de overheid en dienen te werken conform de kaders die de overheid gesteld heeft voor Huishoudelijke Hulp.


Doelgericht
Werken met een visie.

Goede communicatieve vaardigheden
Nederlands, in woord en geschrift. Werken volgens bottom-up principe. Denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. De klant hoeft zich niet per definitie aan te passen aan onze organisatie, maar andersom.


Computervaardig
Je bent goed met de computer en beheerst de verschillende office programma’s.


Wat bieden wij jou?
Vind je het leuk om met mensen te werken? En herken jij jezelf in dit profiel? Dan kunnen wij je een leuke baan aanbieden:
– Salaris conform de CAO VVT
– Eindejaarsuitkering
– Pensioenregeling

Dienstverband
– 20 – 32 uur per week
– De werkdagen zijn in overleg. Dit betreft in ieder geval de vrijdag.

Solliciteren? Vul hieronder het sollicitatieformulier in!
Stuur je motivatie en CV naar tamara@docura.nl
T.A.V. Tamara van de Poll.

Solliciteren kan tot en met 18 april 2021.

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Tamara van de Poll 085-3034670 of tamara@docura.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com