Client worden

Ik wil zorg van Docura!

Wordt het huishouden u teveel? Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan bent u bij Docura aan het juiste adres.

Wij werken met gemotiveerde en betrokken medewerkers bij u uit de buurt. Zij kunnen u helpen om uw huis weer netjes te maken en/of op orde te houden.

Indicatie
Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de gemeente. Hiervoor is de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) in het leven geroepen. Het is daarom verstandig dat u eerst telefonisch contact opneemt met het WMO-loket in uw gemeente. Zij kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden. Mocht u in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit de gemeente, dan ontvangt u van hen een indicatie/beschikking voor huishoudelijke hulp. U betaalt dan zelf nog een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en uw vermogen. Dit wordt vastgesteld door de gemeente in samenwerking met het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Hierover kan de gemeente u ook meer informatie geven.

De gemeente zal u vervolgens aanmelden bij de thuiszorgorganisatie die uw voorkeur heeft. Als u voor Docura kiest, dan nemen wij na de aanmelding binnen vijf werkdagen contact met u op om een werkplan op te stellen en afspraken met u te maken.

Particulier inkopen
Het kan ook zijn dat u ervoor kiest om de huishoudelijke hulp zelf rechtstreeks in te kopen bij ons. U bepaalt dan zelf wat u precies in uw huishouden gedaan wilt hebben en hoeveel tijd u daarvoor ingezet wilt hebben. Wij berekenen dan een bedrag per uur. Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen, of ons een e-mail sturen.

Komt u er niet uit, bel ons dan gerust

Geef een reactie

Copyright © Docura Thuiszorg B.V.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com